Herhalingslessen

In principe hebben we elke eerste maandag- en woensdagavond van de maand een herhalingsles.

In de periode september tot en met december ook op woensdagen in de 2e week van elke maand en van januari tot juni ook op de 2e maandag van de maand.

In de maanden juli en augustus hebben we geen lessen.

Hieronder kun je het lesprogramma downloaden.

Lesprogramma September 2019 - Januari 2020
Les-2019-2-Leden-Geleen def.pdf
Adobe Acrobat document 86.7 KB
Lesprogramma Januari - juni 2020
Les-2020-1-Leden-Geleen def.pdf
Adobe Acrobat document 88.8 KB

Vanaf september 2019 verzorgen wij in samenwerking met St. Burgerhart Sittard-Geleen herhalingslessen om  het  burgerhulpverlening netwerk in te stand houden.
De lessen zijn gratis te volgen voor inwoners van de gemeente Sittard - Geleen, mits u ook geregistreerd staat als vrijwilliger bij Hartslag.nu. Heeft u nog geen certificaat kijk dan snel bij ons cursus aanbod. Ook de opleiding kan gratis gevolgd worden.

De eerstvolgende herhalingslessen zijn:
Woensdag 2 oktober en maandag 7 oktober.      Dinsdag 17. woensdag 18 en/of donderdag 19 december